Uutisia

Koronavirus Covid-19 pandemian vuoksi emme ole voineet toteuttaa suunniteltuja tuotannon laajentamistoimenpiteitä. Tilanteen pitkittyessä päädyimme keskeyttämään tuotannollisen toiminnan ja arvioimme tilanteen uudelleen pandemian loputtua.

Ruokalaakso-hanke

Pääsimme mukaan Ruokalaakso-hankkeeseen.

Ruokalaaksossa toimii kolme toteuttajaorganisaatiota: Itä-Suomen yliopisto (kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, kauppatieteiden laitos), Savonia-ammattikorkeakoulu (vastuullisen ruokatuotannon painoala) sekä kehitysyhtiö SavoGrow (elintarvikekehitys). Lisäksi verkostossa toimii elintarvikealan yrityksiä.

Hankkeen myötä saamme lisää tietoa A2-maidon hyödyistä ja ominaisuuksista.  Tutkimuksisessa todettiin elävien maitohappobakteerien riittävä pitoisuus suolistoterveyden edistämiseksi.

Jatkossa tarvittaisiin lisätutkimuksia käyttäjäkokemuksista  A2-maidon soveltuvuudessa.

 

Karelia a la carte

MaitoKarelia on valittu Karelia a la carte-verkostoon

https://www.kareliaalacarte.fi/